Financiële gids

Het financieren van uw woning in Marbella is eenvoudiger met de deskundige hulp van Grupo Dvos

Marbella, met zijn adembenemende landschappen, glamoureuze levensstijl en mediterrane charme, is uitgegroeid tot een gewilde bestemming voor vakanties, residentie en investeringen. Het heerlijke mediterrane klimaat, met het hele jaar door zonneschijn en milde winters, maakt Marbella tot de beste locatie.

Bij de aankoop van een woning is goed geïnformeerd zijn cruciaal. Voor veel kopers is een woning in Marbella een tweede thuis in het buitenland, een vreemd land met zijn unieke set regels en processen. Om inzicht te geven in de mogelijkheden om een ​​woning in Marbella te kopen, hebben we een kopersgids opgesteld.

We hopen dat deze gids uw belangrijkste vragen als potentiële koper zal beantwoorden. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

1

Financiering:

Als het gaat om het financieren van een woning in Spanje, zult u verschillen tegenkomen in hoe het werkt vergeleken met wat u gewend bent.

Als inwoner kunt u toegang krijgen tot concurrerende hypothecaire leningen van Spaanse banken, terwijl niet-ingezetenen ook financieringsoplossingen kunnen vinden. Vrijwel iedereen in Spanje, behalve Spaanse ingezetenen, kan in aanmerking komen voor Spaanse financiering. In dit gedeelte geven we een kort overzicht van de beschikbare opties.

Bij GRUPO DVOS helpen we u bij het verkennen van de meest geschikte optie voor uw behoeften, waardoor een soepele transactie op de dynamische vastgoedmarkt van Spanje wordt gegarandeerd. Laten we samen weloverwogen beslissingen nemen om uw ideale vastgoedinvestering in dit levendige land veilig te stellen.

2

Hypotheken:

In Spanje is het, in tegenstelling tot veel andere landen, niet mogelijk om overtollige waarde uit huizen te halen. Dit onderstreept het belang van het afstemmen van uw aankoop van onroerend goed in Spanje op uw individuele visie en financieringsvereisten. Als u overweegt om uw onroerend goed te financieren met een hypotheek, is het cruciaal om dit aspect te overwegen voordat u een aankoop doet.

Basisrelatiediagram tussen leenbedrag en minimaal netto jaarinkomen (Let op: dit kan variëren op basis van leeftijd en terugbetalingsverplichtingen):

Leenbedrag minimaal netto jaarinkomen (na belastingen en sociale retenties)

250.000€ 40.500€

500.000€ 80.650€

750.000€ 121.000€

1.000.000€ 161.270€

Heeft u hulp nodig bij de financiering van uw woning? Laat Grupo Dvos u begeleiden.

Het kopen van een woning in Marbella, net als overal elders, vereist voorbereiding en begrip van de lokale regelgeving en marktdynamiek.

Grupo DVOS zorgt voor een soepele transactie en helpt u de beste waarde uit uw verkoop te halen! Als u overweegt uw woning te verkopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zonder verdere verplichtingen!