ONTMOET HET DVOS-TEAM

Voordat we aan uw droomhuis beginnen, zorgen we ervoor dat u zich bij ons thuis voelt

ONS BEDRIJF

Begonnen als makelaarskantoor, Grupo Dvos is gegroeid van een agentschap dat onroerend goed verkoopt, tot een projectontwikkelaar die mensen van over de hele wereld voorziet van gloednieuwe huizen.

GRUPO, wat uit het Spaans vertaald wordt als “groep”, verwijst naar de kleinere dochterondernemingen binnen ons bedrijf die ons merk vormen.

Vastgoed

Bouw

Renovaties

Aftersales

Conciërgediensten

Binnenhuisarchitectuur

Landschapsarchitectuur

Samen vormen ze de structuur en organisatie van het bedrijf en zorgen ze ervoor dat wij in al uw behoeften kunnen voorzien.

DVOS verwijst naar de achternaam van onze oprichter. Na een tijdje de wereld rondgereisd te hebben, wilde Koen De Vos zijn vleugje internationalisme naar de Spaanse markt brengen en zijn stempel drukken op de vastgoedsector in de regio.

Bij GRUPO DVOS zijn we een divers, goed geïntegreerd kosmopolitisch team, dat Nederlands/Vlaams, Duits, Engels, Italiaans, Zweeds, Frans en natuurlijk Spaans spreekt.

Al onze teamleden zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun expertise en kennis, maar ook vanwege hun individualiteit en sociale karakter.

We delen allemaal dezelfde toewijding en passie voor onze branche en markt

Wij erkennen en verbinden ons met de waarden die aan de basis van ons bedrijf liggen. Zo blijven we trouw aan onze missie en behouden we de authenticiteit van ons merk.
Onze bedrijfswaarden zijn terug te vinden in elk project: geloof, kwaliteit, plezier, professionaliteit en natuurlijk dromen.